VÁNOČNÍ MINIFOCENÍ

VÁNOČNÍ MINIFOCENÍ

Vánoční minifocení nabízí možnost půjčování šatů, vánočních svetříků a dekorací. Pro každé dítko je zde také připravena možnost vykrajování perníčků. Samotné focení trvá 30 minut, což zahrnuje i čas na převlékání do šatů. Důležité je přijít přesně na čas.

Pro vaše děti nezapomeňte vzít s sebou nějaký pamlsek na focení a možná i malou odměnu za dobře odvedenou práci – opravdu to funguje. Ode mě také dostanou malý dárek.

Šaty k zapůjčení máme připraveny přímo v ateliéru.

Prosím, v případě nachlazení nebo jiných zdravotních potíží, zvažte změnu termínu focení. Termín lze změnit 48 hodin předem.

Pro rezervaci termínu je nutné uhradit zálohu a vybrat jeden z nabízených termínů, více informací naleznete dále.

Nabízím vánoční minifocení, které zahrnuje možnost půjčení šatů, vánočních svetříků a dekorací. Každé dítko má navíc příležitost vykrajovat perníčky. Celková doba focení činí 30 minut, včetně převlékání.

Dbejte prosím na příchod včas.

Doporučujeme mít pro děti připravený pamlsek či odměnu za spolupráci – opravdu to pomáhá. Je dobré, pokud jsou děti před focením najedené, odpočinuté a vyspané. Pokud nechcete, aby dítě trpělo převlékáním na místě, určitě ho doma připravte předem. Je to výhodné, protože na místě pak nemusíte spěchat s oblékáním. Vy sami se můžete na místě převléknout jen do šatů, případně přijít již připraveni. Doporučujeme, aby i muž byl obléknutý už doma.

Pokud se chcete oblékat do ladících barev, smetanová nebo bílá je vždy vhodná volba – například košile, svetříky či světlé šaty. Alternativně můžete zvolit červenou nebo hnědou, případně barvu ladící s celou rodinou. Ti, kteří preferují společenský styl, by neměli zapomenout na vhodnou obuv; u pánských společenských obleků je vhodná klasická obuv. Pokud děti nemají vhodnou obuv, preferujeme, aby byly bosé.

Upozorňuji, že účes a make-up nejsou v ceně focení, proto je ideální mít tyto detaily připraveny již doma.

V ateliéru budou scény připraveny v bílých a přírodních barvách, dále scéna v červené a zelené, inspirovaná s vánočním stromečkem a girlandami.

Dostanete přibližně 100 náhledových fotek s vodoznakem, ze kterých si můžete vybrat 5ks k úpravě. Jako bonus obdržíte koláž z vybraných fotek. Náhledy vám zašleme do tří dnů a upravené fotografie do deseti dnů od vašeho výběru. V případě opožděného výběru nelze zaručit včasné doručení upravených fotek. Fotografie pořízené v prosinci doručíme ještě před Vánoci.

V ateliéru máme šaty k zapůjčení. Před focením si je můžete zarezervovat nebo vybrat přímo na místě z dostupných variant.

Zvýhodněná cena 2.000Kč bez DPH za minifocení zahrnuje:

pronájem ateliéru (1 hodina obvykle za 690,-),

možnost zapůjčení šatů

fotograf (1 hodina obvykle za 1000,-)

5ks retušovaných fotek (obvykle za 1250,-).

Po zaplacení zálohy a doplacení druhé části ceny vám na místě vystavíme doklad o zaplacení.

Prosíme, mějte na paměti své i naše zdraví. Pokud jste nachlazeni, informujte nás prosím alespoň 48 hodin předem, abychom mohli domluvit náhradní termín.


Termín zvolte zde:

>pro lepší zobrazení kalendáře na mobilním zařízení zde<

Údaje pro uhrazení zálohy zde:

záloha 1000,-

číslo účtu: 1662443016/3030

zpráva pro příjemce: zaloha vanocni minifoceni od: "VAŠE JMÉNO"

QR KÓD: